Profiel – Partner bij HollandDoor

 

HollandDoor Coöperatie U.A. is een coöperatief samenwerkingsverband van acht zelfstandige consultants in verschillende agro-sectoren. HollandDoor is internationaal actief en is dé onafhankelijke specialist voor maatwerk trainingen, studiereizen en business matchmaking. Onze klanten zijn professionals werkzaam bij private bedrijven, coöperaties, overheden, trainingscentra en daarnaast ook kennisinstellingen en studenten. In de uitvoering van de projecten maakt HollandDoor niet alleen gebruik van de expertise van hun eigen leden, maar ook van experts buiten de organisatie.

De afgelopen 10 jaar zijn we actief geweest in 44 landen en hebben we veel programma's uitgevoerd in de sectoren: tuinbouw, fruitteelt, akkerbouw, melkvee/zuivel, varkens of pluimvee. Maar ook programma's op het gebied van coöperaties, marketing, ondernemerschap, communicatie en kwaliteitsketens in bovengenoemde agrosectoren.

 

HollandDoor Coöperatie U.A. wil uitbreiden met twee nieuwe leden met praktische en gedegen kennis binnen een van de bovenstaande agrodomeinen en met aantoonbare internationale ervaring. Als zelfstandig coöperatielid binnen HollandDoor ben je zelf verantwoordelijk voor het acquireren en uitvoeren van projecten in jouw kennisdomein. Een scherp commercieel inzicht en internationaal netwerk moet leiden tot nieuwe opdrachten. Je werkt samen in een multidisciplinair en professioneel team.

 

Voorwaarden voor lidmaatschap HollandDoor:

 

  • Minimaal 10 jaar (praktische) ervaring in de agrarische sector.
  • Goede communicatie- en dus ook luistervaardigheden om mee te denken met de ontwikkelingen, doelstellingen en wensen van onze klanten. Deze doelstelling en ontwikkelingen weet je om te zetten in een impactvol maatwerkprogramma.
  • Aantoonbaar netwerk en acquisitiekracht binnen de internationale agrarische sector.
  • Aantoonbaar ervaring als (zelfstandig) trainer, adviseur of projectmanager.
  • Een agrarische opleiding op HBO- of WO-niveau wordt op prijs gesteld, maar van groter belang is een innovatieve mentaliteit en specifieke kennis en expertise binnen één van de sectoren.
  • Een goede projectmanager, bij voorkeur ook ervaring met verschillende donoren zoals: Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, RVO, de EU, GIZ, USAID.
  • Goede beheersing van Engels en bij voorkeur van een tweede taal b.v. Frans, Spaans of Chinees.

 

Wat vind je bij HollandDoor?

 

  • Lid worden van het team van HollandDoor betekent een flexible invulling van jouw inspanning en tijd en dit kan op parttime basis. Je bent voornamelijk zelf verantwoordelijk voor het succesvol binnnenhalen van nieuwe projecten, maar kan rekenen op advies, steun en ervaring van andere leden binnen de coöperatie.
  • Marktconforme dagtarieven voor projectimplementatie, op basis van jouw expertise en ervaring.
  • Kans om jouw professioneel netwerk in de private sector, onderwijs- en onderzoeksectoren uit te breiden.

 

Binnen HollandDoor werken we als zelfstandige partners, maar gezamenlijk staan we voor maatwerk, kwaliteit en concreet resultaat voor onze klanten. Tevens staan we bekend om onze vergaande service. Als leden van de coöperatie zijn wij gezamenlijk verantwoordelijk voor het toekomstige beleid, de jaarlijkse plannen en daarmee de groei van onze organisatie. Voor meer achtergrond en informatie over de huidige leden, onze projecten en activiteiten wereldwijd zie www.hollandoor.nl.

 

Geinteresseerd? Je kunt reageren via info@hollanddoor.nl, onder vermelding van “Profiel – Partner bij HollandDoor” of contact opnemen met Engelie Beenen (+31 622909192) of Ad Merks (+31 616229780).

infographic-zonder-10-jaar.jpg